Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saya Sayang Kamu

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Followers

Tuesday, June 22, 2010

~~Anak-anak buah yang Makcik diorang tak sempat menjenguk....



Salam...

Setelah kak aku bersalin anak dia ni...
Aku sempat tgk kejap je...
Sampai kak aku dah habis pantang dan sekarang dah nk balik Terengganu semula,aku tak balik kampung lagi dek kerja yang mendesak..huhu
For my sister, so sorry la tak dapat tgk anak you selalu....

Paling menarik, tahun ni mak aku dapat dua cucu lelaki lagi...so, total anak saudara aku ada 4 orang...semua LELAKI....haha....

Tapi yang sedih, anak abg aku, Mohd Azki B Juhan Mokhrij pun aku belum tgk2 lagi..haha..sampai dapat mesej dari abg aku "hang tak tgk anak abg lagi kan kena bagi hadiah besaq"...

Adeh....

So,tengah pening nak beli apa ni hadiah nak bagi kat baby abg aku....ngan baby kak aku...

Any ideas?

2 comments:

  1. kimi.. kalau ada duit banyak (RM100 - RM200), boleh spend pada toys. kalau boleh Fisher Price sebab tahan lama dan kaler cantik.. hehe.. dan para ibu suka :)

    saya berkenan :
    -baby rocker
    (yang ini time yaya dulu kami x beli, sebab tak da duit)
    http://www.littlewhiz.com/pd_fisher-price_portable_newborn_to_toddler_rocker.cfm
    --tapi kalau tak mampu, rocker di kedai baby pun banyak yang murah, dalam RM50 boleh dapat satu dah.

    -baby gym
    (yang ini kami beli, sebab alia suka main.. and then boleh guna untuk banyak peringkat umur.. dari a few months sampai setahun lebih gitu..) baby boleh belajar grab mainan, lihat muka sendiri dan learn sounds.
    http://www.littlewhiz.com/pd_fisher-price_miracles_milestones_3_in_1_gym.cfm

    Saja bagi link, so that hang tau apa rupa produk2 tu :)

    kalau nak pi beli, better pi sendiri, baru puas ati.

    Di OU ada banyak kedai baby, arga tak jauh beza, ada Safe n Sound, Bebehaus dll. (Mothercare mahal sket la)

    kalau tak mo OU, di Uptown pun ada, nama kedai BabyJaya. tapi susah parking la. cuba google kalau nak dapatkan alamat kedai ya.

    Wassalam :)

    ReplyDelete
  2. thanks sis....get the idea...

    ReplyDelete

Thanks for comment =)