Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saya Sayang Kamu

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Followers

Thursday, February 11, 2010

~~Sila baca ye..

Well....aku jumpa benda best ni kat blog someone..lupa plak sapa...maaf la yek..

Jadi dengan kesengajaan aku, aku copy n try tulis apa yang terlintas dalam kepala hotak yang tengah berserabot ni...

Hehe..

Layanzzz...



#1. Aku anak bongsu dari 5 adik beradik...2 abang (sorang single lagi) ..2 kakak (pun sorang masih single)..hehehe


#2. Kedua ibu bapa aku orang kedah pure....Tapi sekarang ni aku ada mak...arwah abah meninggal 3 tahun lepas...Alfatihah...


#3. Aku dilahirkan di Hospital Besar Sungai Petani..Kedah...jam 4.20 pagi...28 Januari 1987..masa tu aku berat jugak...3.42 kg ... hehe..


#4. Kedua ibu bapa aku tinggal jauh jugak even satu kawasan..dalam 15 minit jugak rasa2nya aku nak balik kampung


#5. Sekarang aku tengah kerja kat Pusat Sains Negara KL....Sesapa yang tak pernah datang tu, datang la...dekat je ..


#6. Aku sangat sukadengar lagu2 rock jiwang nieh...haish..boleh cair hati dibueknyo...


#7. Dari kecik aku minat berkawan...semua kawan2 aku tau....sbb klu tanya hobi je..aku akan jawab.."berkenalan" ...hahaha....


#8. Lately aku menjadi semakin minat dengan berblogging....hehe


#7. Aku masih belum mempunyai kereta idaman aku iaitu Gen2...but doakan la ek..maybe menyusul bulan 5 ni...hehehe


#8. Aku mempunyai lesen memandu yang kompeten untuk kelas B2 dan D...alamak..belum renew lesen...aiyarkk.....!!


#9. Aliran musik lebih kepada rock jiwang yang sememangnya aku suka gile....hehehe

#10. Kalau pergi karaoke aku mesti pilih lagu Ukay's....lagu2 yang aku hafal lirik je la..hehe


#11. Aku seorang pengguna cermin mata (erti kata lain, rabun), tapi aku jarang guna sebab aku malas nak pakai...but klu malam2 tu sure jugak kena pakai klu memandu...tapi tak teruk pun klu tak pakai..still okay...


#12. Boleh bermain 'fishville' dengan sangat terrer nya...tapi sekarang ni dah delete Facebook sebab bos selalu ngintip aku bukak Facebook ..hehe


#13. Dulu aku suka memasak...tapi lepas dah duk umah sewa ni...dengan kerjanya, malas jugak nak turun masak kat dapur...last2 maggi je la jawabnya..mujur jugak dapat housemate yang rajin masak...leh jugak kadang2 makan besar kat ruang tamu..huhu


#14. Kalau orang mula-mula kenal aku mesti cakap aku tegas..garang..n sombong...ye ke??hehe


#15. Aku pemalu untuk memulakan perkenalan. Tapi kalau aku dah start bersembang n orang tu sekepala dengan aku..habis la....sure gamat ....


#16. Masa kecik-kecik aku merupakan seorang yang comel...even sekarang pon..hahaha


#17. Aku bekas pelajar sekolah agama...tapi nak kata aku brand sekolah agama tak jugak sbb aku tak lekat dengan tudung labuh..but still apa yang aku belajar aku guna dengan baik..insyaAllah...=)


#18. Aku dibesarkan di Kampung Bukit, Sungai Pasir, Kedah Darul Aman....negeri penuh dengan padi...hua hua hua...


#19. Selaku orang Kedah, aku suka makan laksa la....paling best klu laksa beras..memang terangkat la klu makan...


#20. Dari form 5 sampai sekarang, berat aku tak maitain sangat la...ada jugak naiknya...tapi aku memang gemuk...terima seadanya anugerah Allah ni..=)


#21. Tahun ini aku berumur 23 tahun...alamak..dah tua...dah boleh kawin pun..orang dah ada seorang ke dua orang anak umur camni..ehehe..


#22. Aku masih baru lagi dalam arena blogging ni, baru je start tahun lepas....memang sesangat la baru...


#23. Aku suka shopping (even tak beli banyak sangat barang pun)..berkaraoke....(mmg habit)..hehe..masuk wayang kluar wayang tu aku la....meronggeng dengan moto kesayangan....pusing2 bandar..hehe


Tu jela..serba sikit...

Tata..







3 comments:

  1. ...traigo
    sangre
    de
    la
    tarde
    herida
    en
    la
    mano
    y
    una
    vela
    de
    mi
    corazón
    para
    invitarte
    y
    darte
    este
    alma
    que
    viene
    para
    compartir
    contigo
    tu
    bello
    blog
    con
    un
    ramillete
    de
    oro
    y
    claveles
    dentro...


    desde mis
    HORAS ROTAS
    Y AULA DE PAZ


    TE SIGO TU BLOG




    CON saludos de la luna al
    reflejarse en el mar de la
    poesía...


    AFECTUOSAMENTE


    ESPERO SEAN DE VUESTRO AGRADO EL POST POETIZADO DE CABALLO, LA CONQUISTA DE AMERICA CRISOL Y EL DE CREPUSCULO.

    José
    ramón...

    ReplyDelete
  2. cinta: terima kasih sudi menyinggah di blog saya..

    ramon: so sorry ramon..coundn't understand ur language..can u tell me in english..?

    ReplyDelete

Thanks for comment =)