Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saya Sayang Kamu

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Followers

Saturday, February 19, 2011

~~Persediaan pindah rumah...

Sungguh...
Dalam hidup aku, tak pernah berpindah rumah...
Maknanya, aku tak pernah merasai keadaan untuk berpindah rumah...Dari kecik aku dilahirkan di rumah kat Kampung Bukit... Memang di situ lah sampai sekarang....

So, bila dah datang KL kerja, aku mendapat pengalaman masa nak cari umah sewa....Macam2 dugaan rupanya...

Dan, pertama kali dalam hidup, aku kena pindah dari umah sewa sekarang sebab owner nak pakai umah tu...

Jadi, berbekalkan pengalaman hidup, aku bertekad nak kuar jauh sikit dari kehidupan KL... erti kata lain, aku nak cari kawasan yang penduduknya ada semangat kejiranan, kekitaan, dan yang penting selesa untuk berehat...

So, aku dah decide nak pindak masuk ke umah sewa sorang kawan ni dekat Bukit Subang..
Takpelah jauh sikit dari tempat kerja...Ada orang lain, duduk lagi jauh....

So, berkorban sikit takpe rasanya...

Ni la umahnya....
Jarak nak datang PSN dari Bukit Subang 30 km...
Memang ada tol (no question OK! Zaman sekarang mana yang tak guna duit. Masuk kencing pun bayar OK!)

Persekitaran menenangkan.... Mendamaikan.. Yang penting, ada tempat aku nak berjogging..!
Hehe...

Oklah..
Cukup takat tu..
Next week aku ada kerja banyak nak angkut barang...
Daa~

4 comments:

  1. dulu masa faudation dekat kutpm aku duduk kat sini.apartment cendana kalau tak salah.
    ada kedai steak yang best dekat2 dengan 7-11.

    ReplyDelete
  2. ADI : yeh? wah..tak sangka..=) tak sempat pusing2 lagi sekeliling...banyak ke kedai2?

    ReplyDelete
  3. awat x pindah dkt batu caves??

    n_n

    ReplyDelete
  4. amboi..huhu..kang taipusam je mati kutu akak kat situ..heheeeee

    ReplyDelete

Thanks for comment =)